TRYGGHET, KVALITET &
LEVERANSSÄKERHET
TRYGGHET, KVALITET &
LEVERANSSÄKERHET
TRYGGHET, KVALITET &
LEVERANSSÄKERHET
TRYGGHET, KVALITET &
LEVERANSSÄKERHET
Golv

Golv och Golvläggning

Vi lägger fogfria golv i alla typer av lokaler och på olika underlag.Vi ger allmänna råd om kvaliteter för olika ändamål beroende på slitage färgäkthet och hållbarhet.

 

Industriella golvsystemen är slitstarka och lättstädade golv med hög termisk och kemisk resistens. De lämpar sig för industri, handel, garage m.m.

Målning

Utomhus- & Inomhusmålning

Vi vet hur man förbereder och målar alla typer av invändiga ytor som trä, gips, metall. Industrispecialist med 15 års erfarenhet av målning i industrimiljö.

 

Vi erbjuder målning av utvändiga ytor såsom målning av tak, fasader, husgrunder, dörrar, fönster, fönsterfoder, vindskivor, etc.

Tapetsering/Fibrite

Tapetsering/Fibrite

Att tapetsera anses av många vara någonting som man med fördel kan göra själv men man glömmer oftast bort kosnaden för anskaffning av verktyg som behövs.

 

Fibrites produkter är ekologiska, skapar/återskapar högsta brandskydd, är diffusionsöppna, mögelresistenta, okänsliga mot UV-ljus m.m.

Erfarna målare & industrimålare i Skellefteå

Vi är ett måleriföretag med en gedigen kunskapsbank, vi är auktoriserade för våtrumsmålning samt arbeten med epoxi och brandskydd och lämnar alltid garanti på utfört arbete. Vi tillhandahåller även tjänster såsom läggning av industrigolv, blästring dekorationsmålning samt putsarbeten.

Om Nymålat AB i Skellefteå

 

Vi är ett modernt måleri med totalt 50års erfarenhet. Våra målare utför målning och tapetsering i hemmiljö, men är också industrimålare som erbjuder målning i stora industrilokaler i full produktion, med sprutning av ljudskivor utan ljudreduktion och fogfria massagolv.

 

Att kunna möta kundens behov med hög kvalitet, ett brett kunnande och en hög leverans- säkerhet är en självklarhet för oss.

 

Vi erbjuder även kostnadsfri färgsättning och materialval för att ni ska få en så trivsam och kostnadseffektiv miljö som möjligt. Vi lämnar specificerade konkurrens kraftiga priser med 2- års nöjd- kund garanti.

 

Kontakta oss

 

Namn
E-postadress
Meddelande

Besök oss
Industrivägen 30
931 44  Skellefteå
Kontakta oss
Telefon 0910-77 53 00
info@nymalatab.se
Dela vår sida
© 2019 Nymålat AB
Information om cookies